phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Deel uw ervaring

We horen graag hoe u onze zorg ervaart! Dit kunt u delen op de onafhankelijke ervaringssite ZorgkaartNederland, website van Patiëntenfederatie Nederland. U kunt hier uw specialist of OCON Orthopedische kliniek als organisatie waarderen.

Heeft u een klacht?

Wij vinden het belangrijk om u met persoonlijke aandacht te behandelen en de beste zorg te geven. Toch gaat het niet altijd naar wens en kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de zorg bij OCON.
We stellen het op prijs als u in dat geval uw klacht of ongenoegen met ons bespreekt, zodat we samen met u kunnen zoeken naar een oplossing.
U kunt uw klacht digitaal indienen via het klachtenformulier. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan met 088-708 50 51 (van maandag t/m donderdag) bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur).

Ervaringen

9
,
0

Zeer fijne orthopeed die je echt op het gemak stelt.

9
,
0

Zeer tevreden over voortraject, opname, operatie en verblijf na heup operatie. Professioneel team zorgt voor een vertrouwd verblijf. .

9
,
6

Dr den Daas heeft mij na de operatie en gedurende de herstelperiode goed begeleid. Ze is/was erg duidelijk in haar communicatie en daarnaast ook niet ...

9
,
3

Zeer deskundige en betrokken arts. Duidelijke toelichting op de gestelde diagnose. Na het onderzoek is er veel duidelijkheid voor mij gekomen.

8
,
3

Fijne arts. Luistert goed, neemt de tijd en legt uit wat de mogelijkheden zijn.

9
,
0

Het hele traject is duidelijk uitgelegd. Ben ook heel tevreden over het resultaat na 8 weken.

9
,
4

Dr. Vochteloo is een fijne arts rustig en zeer aardig voor mij een god op aard.

8
,
7

Ik ben tevreden over het hele traject, operatie, nabehandeling en voorlopig resultaat en heb voor de tweede keer het OCON gekozen.

9
,
3

De orthopeed was ontvankelijk voor de "kwaal" die ik omschreef en kwam vrij snel met het voorstel om operatief dit te verhelpen met in het vooruitschi...

9
,
7

Deze arts nam voldoende tijd en heeft voor de operatie precies verteld wat er ging gebeuren en hoelang de herstelperiode daarna is. Ik had het gevoel ...