phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Deel uw ervaring

​We horen graag hoe u onze zorg ervaart! Dit kunt u delen op de onafhankelijke ervaringssite ZorgkaartNederland, website van Patiëntenfederatie Nederland. U kunt hier uw specialist of OCON Orthopedische kliniek als organisatie waarderen.


​Heeft u een klacht?

Wij vinden het belangrijk om u met persoonlijke aandacht te behandelen en de beste zorg te geven. Toch gaat het niet altijd naar wens en kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de zorg bij OCON. 
We stellen het op prijs als u in dat geval uw klacht of ongenoegen met ons bespreekt, zodat we samen met u kunnen zoeken naar een oplossing.
U kunt uw klacht digitaal indienen via het klachtenformulier. Heeft u liever telefonisch contact?
Bel dan met 088-708 33 70 (van maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur).
Voor meer informatie over klachtenbemiddeling verwijzen wij u door naar onze pagina 'vragen en klachten'.

Ervaringen

8
,
4

Ben tevreden

8
,
7

Heel tevreden over het hele traject. Fijne zorgverleners en deskundig. Het resultaat is prima! Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen.

9
,
4

Prima zorg en informatie voorziening.

9
,
9

Voorafgaand aan de te bepalen behandeling/operatie ben ik uitgebreid geïnformeerd over de 'ins en outs' van een volledige heupprothese. Ruime gelegenh...

9
,
1

goede diagnose, snelle behandeling en sublieme verzorging voor en na de knieoperatie.

10
,
0

Heel erg tevreden over de behandeling en het resultaat. Herstel gaat voorspoedig.

9
,
7

Goede voorbereiding. Goede zorg na operatie en goede nazorg.

9
,
4

Goede voorlichting over de impact van de diverse benaderingen. In overleg besloten hoe de ingreep zou plaatsvinden. Na de operatie goede uitleg over h...

10
,
0

De controle na de operatie bij Drs Wagenaar bij het bekijken van de heup foto was duidelijk. Operatie geslaagd en patiënt en orthopeed zeer tevreden.

9
,
7

Ben door Drs Wagenaar uitstekend voorbereid op de operatie. Daarna zag ik een bevlogen chirurg met zijn team op de O K. Werd gedurende de operatie op ...