phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Route locatie Hengelo


Bezoekadres:

Geerdinksweg 141
7555 DL Hengelo


Postadres

Postbus 546

7550 AM Hengelo
OCON bevindt zich in het gebouw van ZGT Hengelo. Wij zijn goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer.

 

Met de auto:

Vanaf de A35:
Neem afslag 28-Delden naar N346 richting Delden/Hengelo-West. Sla af naar de Deldenerstraat/N346. Ga verder op de Deldenerstraat. Neem na 850m op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Deldenerstraat. Sla na 1 kilometer rechtsaf naar de Geerdinksweg. Neem de 2e afslag rechts naar de Aletta Jacobslaan. Sla na 450 m rechtsaf naar het parkeerterrein.


Met openbaar vervoer

Trein
ZGT Hengelo is per trein goed bereikbaar. Twee keer per uur stopt een trein op station Gezondheidspark Hengelo. Vanaf het station is het 3 minuten lopen naar de hoofdingang van het ZGT. Kijk op www.ns.nl voor actuele vertrektijden van de treinen.

Bus
Vanaf het centraal station kunt u met Stadsbus 14 (richting Woolder Es) ons bereiken. U stapt uit bij bushalte ZGT Hoofdingang. Vanaf deze halte is het 2 minuten lopen naar de hoofdingang.

Bent u 65 jaar of ouder en reist u met de bus? Profiteer dan nu van het 65 PLUS kaartje. Daarmee kunt u 1 uur lang voor € 1,00 reizen met de bussen van Twents. Het 65 PLUS kaartje koopt u in de bussen van Twents.

 

Parkeren

Bij de locaties Almelo en Hengelo is ruimschoots parkeergelegenheid. De service en het onderhoud van het parkeersysteem brengen kosten met zich mee. Als bijdrage in deze kosten vragen wij een parkeervergoeding.

 

Parkeertarieven

Voor het brengen of ophalen van patiënten en/of bezoekers kunt u het parkeerterrein oprijden tot vóór de hoofdingang. U kunt daar alleen passagiers in- en uit laten stappen. Als u het parkeerterrein binnen 20 minuten verlaat, hoeft u geen parkeergeld te betalen.
•    tarief per uur € 1,50 (betalen bij de betaalautomaat)
•    maximaal tarief per dag € 5,00 (betalen bij de betaalautomaat)
Betalen kan met contant geld of met uw pinpas. Na het betalen heeft u 15 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.


Voor langere periode parkeren

Komt u vaker met de auto naar ZGT? Dan is het misschien voordeliger om voor het parkeren een dagkaart, weekkaart of maandkaart aan te schaffen.
•    Dagkaart € 5,00 (verkrijgbaar bij de betaalautomaat)
•    Weekkaart € 12,50 (verkrijgbaar bij de betaalautomaat)
•    Maandkaart € 30,00 (verkrijgbaar bij parkeerbeheer)
Een dag-, week- of maandkaart werkt als een abonnement en biedt u de mogelijkheid om gedurende de geldigheid meerdere keren op een dag in- en uit te rijden.