phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Vragen en klachten

Heeft u een vraag of klacht? Via onderstaand formulier kunt u dit aan ons doorgeven. Wanneer dit nodig is zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. ​

Klachtenbemiddeling 
Het bemiddelen in klachten is een taak van de klachtenbemiddelaar. Zij is onpartijdig en doet haar uiterste best om, in overleg met u, tot een goede oplossing van uw klacht te komen. U kunt uw klacht zowel via het digitale klachtenformulier als telefonisch aan haar voorleggen. Uiteraard kunt u ook een brief sturen. De adressen en telefoonnummers vindt u onderaan deze pagina. U ontvangt binnen vijf werkdagen, nadat uw klacht is ontvangen, een ontvangstbevestiging. De klachtenbemiddelaar neemt contact met u op en bespreekt met u de mogelijkheden om tot een oplossing voor uw klacht te komen.

De klachtenbemiddelaars zijn: mevrouw M.J. Grootoonk - Blankestijn, mevrouw N. Wekamp-Bokdam en mevrouw H. Bruins
Klachtenbemiddeling ZGT, Postbus 7600, 7600 SZ Almelo.
De klachtenbemiddelaars zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 708 57 83.

Klik hier voor onze klachtenprocedure.
Voor de klachtenregeling klikt u hier
Voor de folder ‘klachtenonderzoekscommissie' klikt u hier.

Bij complicaties en/of medisch inhoudelijke vragen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Tevens is dit formulier niet bestemd voor spoedeisende vragen. Indien u een spoedeisende vraag heeft, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.