phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Maatregelen coronavirus

Datum:13 March 2020 18:21

De landelijke ontwikkelingen en maatregelen rondom corona hebben ook effect op onze organisatie. Voor OCON is het noodzakelijk een aantal verdergaande maatregelen in de voorbereiding op een mogelijke toename van corona-besmettingen.
Om beddencapaciteit, personeel en materialen zo efficiënt mogelijk in te zetten gaan we na maandag een deel van onze geplande operaties afzeggen. Per dag wordt bekeken welke operaties verplaatst kunnen worden. Patiënten die het betreft worden persoonlijk door ons geïnformeerd. 

Om onze patiënten en medewerkers te beschermen passen we een stringenter bezoekbeleid toe. Wij vragen al onze patiënten daarom vriendelijk om maximaal één bezoeker per dag aan het bed toe te laten. Polibezoeken zullen vooralsnog gewoon doorgang vinden. Heeft u echter klachten zoals hoesten, benauwdheid of koorts, dan vragen wij u het bezoek aan OCON, indien mogelijk, even uit te stellen tot de klachten 24 uur weg zijn. Neem in dat geval dan telefonisch contact met ons op om uw afspraak te verplaatsen.

Eerder hebben we binnen OCON afgesproken dat we voorlopig geen handen meer schudden met patiënten en bezoekers. Dit met het oog op extra hygiëne. 
Ook gaat de open dag van OCON op zaterdag 21 maart 2020 zoals eerder gecommuniceerd niet door.