phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

O!(CON) wat een jaar - speciale uitgave OCON magazine - februari 2023

Datum:13 February 2023 09:14

Beste lezer,


2023 is alweer even gestart. Ik ben blij te kunnen melden dat het ook voor dit jaar gelukt is om met alle zorgverzekeraars een contract te kunnen sluiten. Dat deze onderhandelingen ingewikkelder waren dan ooit, niet alleen bij ons, heeft u ongetwijfeld in de media gehoord en gelezen. Ik zal u daar op dit moment niet verder mee vermoeien. In een van de volgende edities zullen we vooruitblikken, en nemen wij u mee in onze voorbereidingen op de onderhandelingsronde 2024. Wij blijven ons inzetten voor de toegankelijkheid van onze zorg voor al onze patiënten. 
 

Met het afscheid nemen van 2022 hebben wij bij OCON ook afscheid genomen van 2 doorgewinterde zorgprofessionals als gevolg van hun pensionering: Yvonne Olde Monnikhof als operatieassistent. En Harrie Deterink in de functie van verpleegkundige (maar hij heeft heel veel functies vervuld!). Wat een ontwikkelingen hebben zij in de zorg meegemaakt. U leest erover in deze editie.
 

En waar mensen vertrekken starten ook nieuwe mensen, zoals onze eigen gipsverbandmeesters Ria en Suzanne, onze nieuwe sportarts Annemiek en onze coördinator van team wetenschap Judith. Fijn om hen aan boord te hebben! Met hen maakt u kennis in deze editie. 
 

Investeren in onze mensen blijven wij ook enorm belangrijk vinden. Of het nu gaat om vakinhoudelijke ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling. Verpleegkundigen Loret en Martijn hebben afgelopen jaar allebei de opleiding HBO-V afgerond, en vertellen erover. 
 

Tot slot wil ik in dit voorwoord de aandacht vestigen op het artikel over hoe wij als OCON met het thema duurzaamheid bezig zijn. Een zeer belangrijk thema. Hugo vertelt u alles over het project ‘de groene OK’.
 

Ik wens u veel leesplezier!
 

Jessica ter Hofte
Algemeen directeur

 

Open het magazine HIER