phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

OCON Orthopedische- en sportmedische kliniek heeft een plek behaald in de top 10 van de Zorgkaart Nederland Top 2020!

Datum:01 December 2020 13:12

Wij zijn erg blij en trots op het behalen van deze plek!

Waarom? 
OCON heeft persoonlijke benadering van patiënten hoog in het vaandel. Samen zorgen wij ervoor dat de patiënt niet gezien wordt als een nummer, maar zich gehoord en gezien voelt als mens. Iedere dag staan wij met een deskundig en enthousiast team klaar om de patiënt met persoonlijke aandacht te behandelen en de beste zorg te geven. Het welbevinden van de patiënt staat bij OCON centraal.

Wij vinden het fantastisch om dit dan ook in onze waarderingen op Zorgkaart Nederland terug te zien. Onze patiënten hebben veelal een positieve ervaring met OCON. De goede waarderingen komen voornamelijk voort uit de prettige persoonlijke bejegening, met meedenken met het maken van afspraken en de goede functionele resultaten van de operaties. Hier besteden we veel aandacht aan en het is fijn om het effect hiervan terug te horen. We betrekken onze totale organisatie bij de waarderingen die binnenkomen, dit draagt bij aan het teamgevoel en het is prachtig om te lezen hoe goed je het dan samen doet of waar je, bij negatieve ervaringen, nog van kan leren.

Kortom, Zorgkaart houdt ons een mooie, waardevolle, actuele spiegel voor binnen ons werk. Waar we van genieten als het goed gaat en waar we van kunnen leren als er minder goede ervaringen zijn. 

Daarom!