phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

OCON wederom in Top 2021 best gewaardeerde zorginstellingen

Datum:07 December 2021 15:31

Zorgkaart Nederland maakte dinsdag 7 december traditiegetrouw de best gewaardeerde zorginstellingen van 2021 bekend. OCON heeft, net als vorig jaar, een plek bemachtigd in deze zogenoemde Top 2021.
 

Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2021 heeft de zorgwebsite uitgerekend welke zorginstellingen het best beoordeeld werden door hun patiënten en cliënten. In totaal zijn er dit jaar 426 klinieken gewaardeerd met een totaal aantal reviews van maar liefst 27.590.


“Wat zijn wij ontzettend trots op deze waardering! Wij staan iedere dag op om onze patiënten in beweging te brengen en te houden. Iedere patiënt heeft daarbij zijn eigen verhaal, zijn eigen doel. Bij OCON is dat eigen verhaal de basis voor de persoonlijke benadering van patiënten. Met een deskundig en enthousiast team staan wij klaar om samen met de patiënt de juiste keuzes te maken in zijn zorgtraject: dat levert de beste zorg op! Het is fijn dat patiënten dat ook zo zien en ervaren. Wij zijn erg dankbaar voor deze, grotendeels, positieve waarderingen en nemen de mindere ervaringen mee om van te leren.”