phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Pilot beeldbellen

Datum:12 May 2020 15:05

Al geruime tijd, maar versnelt door de coronacrisis is er een groeiende behoefte om fysiek contact door digitale oplossingen te vervangen. Niet alleen privé heeft beeldbellen een vlucht genomen, ook bij OCON Orthopedische kliniek gaat beeldbellen een belangrijke rol spelen. 
OCON is kort geleden gestart met een pilot beeldbellen.

Wat is een beeldbelconsult?
Uw specialist heeft met u afgesproken dat uw afspraak via een ‘beeldbelconsult’ plaatsvindt. U kunt uw specialist zien en met hem/haar praten via het beeldscherm van uw computer, tablet of smartphone. De specialist ziet u ook.
U hoeft voor de afspraak dus niet naar de kliniek te komen. Als u wilt dat een familielid of naaste bij het videoconsult aanwezig is, dan mag dat.

Beeldbellen, zo werkt het
Voorafgaand downloadt u de BeterDichtbij app in de Google Play Store (Android) of de Apple App Store (iOS). 
Lees hier hoe u zich veilig kunt registreren voor BeterDichtbij.

U wordt op het afgesproken tijdstip via de BeterDichtbij app gebeld. U hoeft niet naar het ziekenhuis te komen, maar heeft via een beveiligde beeldverbinding contact met uw specialist of andere zorgverlener.  
Lees hier wat u nodig heeft en hoe beeldbellen werkt.

Privacy
Een beeldbelconsult is een medisch consult. Het is belangrijk dat uw digitale afspraak net zo veilig en vertrouwelijk is als een afspraak in de kliniek. Wij gaan daarom zorgvuldig met uw gegevens om. Het consult wordt niet opgenomen of opgeslagen. De specialist zit in een afgesloten en rustige ruimte tijdens het beeldbelconsult. 

We vragen u te voorkomen dat onbekenden met u op het scherm kunnen meekijken of meeluisteren. Zorg er daarom voor dat u ook in een rustige en afgesloten ruimte zit. De specialist kan het beeldbelconsult stopzetten als hij vindt dat uw omgeving niet veilig genoeg is. Als u wilt dat een bekende bij het videoconsult aanwezig is, kan de persoon aan uw kant plaatsnemen.

Heeft u vragen?
De servicedesk van BeterDichtbij helpt u graag verder:
[email protected] of telefoonnummer 085 27 35 398.

Deze servicedesk is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 22:00 uur en
in de weekenden van 09:00 tot 18:00 uur.