phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Succesvolle OCON college scholing! Tweede editie gepland op 23 november a.s.

Datum:04 November 2020 11:56

Op dinsdag 3 november jl. hebben we met veel succes de eerste OCON college online scholing 10+1 gouden tips voor armklachten, van hand tot schouder, gehouden.
Met een publiek van ruim 150 mensen hadden we aan aandacht geen gebrek. Na het voordracht deel zijn we in 3 groepen digitaal opgesplitst voor live vragen stellen en een discussie. Het was ons betreft een geweldige avond en we horen al veel positieve commentaren.

Gemist? We doen het nog een keer! Nu in samenwerking met WDHZ Oost-Achterhoek. Uiteraard is het toegankelijk voor eenieder die geïnteresseerd is. 

Wanneer?
maandag 23 november 2020 van 19.30- 21.30 uur

Voor wie?
Deze online scholing is primair bedoeld voor huisartsen en AIOS huisartsgeneeskunde, PA-ers en VS-ers in de huisartsenpraktijk, maar ook voor fysio- en handtherapeuten. 
 
Wat kunt u verwachten?
Een inspirerende webinar door drie orthopeden van OCON Orthopedische kliniek in Hengelo die 10+1 gratis gouden tips geven die ervoor kunnen zorgen dat u gemakkelijker en leuker klachten van bijvoorbeeld een carpaal tunnel syndroom, een tenniselleboog of het subacromiaal pijnsyndroom kunt behandelen. Na deze tips kunnen er in drie kleinere groepen vragen worden gesteld en gediscussieerd.

Kosten?
Deze webinar wordt u kosteloos aangeboden.

U kunt zich aanmelden via deze link.  

Accreditatie voor huisartsen is aangevraagd voor 2 punten.