phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

De Blessuretijd - donderdag 3 oktober 2019, Stadion De Grolsch Veste

Datum:15 August 2019 11:38

“De Blessuretijd” wordt een unieke avond, georganiseerd door FC Kruisband, FC Twente en OCON Sportmedische kliniek, op donderdag 3 oktober in Stadion De Grolsch Veste voor kruisband patiënten en de geïnteresseerde sportzorgprofessional over de kruisband blessure.

 

Sprekers 

YOURI MULDER
Ervaringsdeskundige voorste kruisband blessure

ROY HOOGESLAG
Orthopedisch chirurg
OCON Sportmedisch Kliniek & Clubarts FC Twente

RALPH SPEERSTRA
Revalidatie specialist
FC Twente

JEROEN VAN DE CAMP
Host & voorste kruisband ervaringsdeskundige
FC Kruisband


Dit is de kans voor jou om als voorste kruisband patiënt de dialoog aan te gaan met kruisband specialisten en een ervaringsdeskundige van het hoogste niveau. Maak contact met lotgenoten, stel je vragen en deel je kennis samen met een volle zaal kruisband patiënten en betrokkenen. Dit alles op een hele toffe locatie, de Persruimte in Stadion De Grolsch Veste bij FC Twente, met hele interessante sprekers!

Voor wie?  
Heb jij een voorste kruisband blessure (gehad)? Dan ben je van harte welkom! Het kan zijn dat jij recent je kruisband hebt afgescheurd of dat je na deze blessure alweer je rentree hebt gemaakt en nog veel vragen hebt. Ook voor betrokkene bij dit proces zoals familie, vrienden en trainers is het interessant.

Ben jij student met interesse in knierevalidatie, revalidatie of operatie professional en/of veel betrokken bij deze blessure dan ben jij ook zeker welkom op deze avond. Hoewel de kruisband patiënt het vertrek punt is en deze in het middelpunt staat is (het voor) jullie kennis ook een toegevoegde waarde.

Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven!