phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

FC Twente/Heracles Academie en OCON Sportmedische kliniek gaan partnerschap aan voor de komende jaren

Datum:09 March 2021 14:51

Orthopedische en Sportmedische Kliniek OCON was al jaren verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het sportmedische beleid van FC Twente Academie en gaat dit nu ook doen voor de vernieuwde opleiding van FC Twente en Heracles Almelo. Sportarts Sanne Hesselink en orthopedisch chirurg Roy Hoogeslag zullen hieraan bijdragen. 

De Sportmedische Kliniek van OCON levert professionele sportzorg aan de spelers en jeugdspelers van FC Twente/Heracles Academie. Eveneens worden de jaarlijkse sportmedische keuringen door hen verzorgd.

Sanne Hesselink, sportarts: “De uitdaging van het werken met de professionele sporters leidt bij OCON tot continue verbetering van inhoud en organisatie van zorg. Daar profiteren in de spreekkamer ook alle andere sporters met blessures van, zowel professioneel als recreatief. Het continueren van het partnerschap en de samenwerking met FC Twente zal deze ontwikkeling nog verder versterken.” 
 
Dominique Scholten: “We zijn erg blij met het partnerschap en de samenwerking met OCON. We kunnen hierdoor gebruik maken van de medisch zorg en expertise die OCON onze jeugdspelers met haar vele medisch specialisten kan bieden. Deze samenwerking past goed in het ontwikkelen en professionaliseren van de Academie.’’