phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

OCON Sportmedische kliniek prominent aanwezig tijdens Enschede Marathon

Datum:20 April 2015 14:00

De organisatie van de Enschede Marathon kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Vorig jaar kwam de regen nog met bakken uit de lucht, dit jaar zorgde het prachtige lenteweer voor goede resultaten en veel publiek.

Evans Cheruiyot greep zondagmiddag, zoals verwacht, de overwinning in de 47e editie de Enschede Marathon. Voor het eerst kwamen in Enschede de eerste drie lopers onder de 2.10 binnen. Iwan Kamminga uit Nieuwe Pekela werd de beste Nederlander. Hij passeerde de eindstreep als achtste, op 19 minuten en 59 seconden achter de winnaar. Bij de vrouwen ging de winst naar Mireille Baart uit Wageningen in een tijd van 2.51,47. De beste Tukker was Peter Bruinsma uit Nijverdal. Hij finishte als twaalfde in  2.40,00 exact.

 

OCON Sportmedische kliniek was als sponsor van de 10 km (OCON Sport City RUN) prominent aanwezig tijdens de Enschede Marathon. Tijdens het marathonweekend vond op zaterdag in het Saxion en op zondag op het H.J. van Heekplein de Enschede Marathon Runnersbeurs plaats. OCON Sportmedische kliniek was aanwezig met een stand en gaf deelnemers informatie over sportblessures, trainingsadvies en sportmedische keuringen.