phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Symposium 'You BETTER run'

Datum:29 August 2019 11:26

Op vrijdag 25 oktober organiseert OCON samen met De Diepe Hel HolterbergloopSalland Zorgverzekeringen en ZorgSaam Nijverdal - Hellendoorn voor de tweede keer een hardloopsymposium met als thema 'You BETTER run'.

Wat kan je verwachten?
Een informatieve en vermakelijke avond met sprekers die jou kunnen inspireren en aanzetten tot beter, gezonder en anders bewegen en eten. Het symposium is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over hardlopen, blessures voorkomen, goede voeding en hoe train ik nu het beste? Naast het informatieve gedeelte is er voldoende gelegenheid om te netwerken en met elkaar van gedachte te wisselen. Deze ’sportieve’ avond, inclusief hapje en drankje kost € 20 per persoon.


Om je in te schrijven kan je hier klikken. Wees er snel bij want er is maar plaats voor 200 mensen!


De planning van de avond
18.30 uur
Inloop met koffie en thee
19.00 uur Opening door dagvoorzitter Laurens Jan Stam
19.10 uur Talkshow 'Voor lopers door lopers' met aan de desk: Henrieke Krommendij - sportfysiotherapeut, Sanne Hesselink - sportarts, Robert Lathouwers - voormalig Olympisch atleet
19.35 uur Pauze
19.55 uur De beste Verliezer - Henk Jan Koershuis: Een blok vol energie, (on)gezondheid, de weg naar een fit leven en het maximale uit je sport halen. Een avond met GOUDEN BOODSCHAPPEN. Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis verspreidt zijn boodschap over voeding en beweging. Een boodschap die aankomt. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over dit onderwerp. Een enthousiaste, nuchtere tukker met een eigen stijl. Hij sprak voor ruim 30.000 mensen, liep de marathon binnen drie uur en werkt met de beste atleten ter wereld.
20.20 uur Robert Lathouwers - voormalig Olympisch atleet: Robert is als 5-jarige begonnen met atletiek bij PAC Rotterdam. Tot zijn 17e heeft hij de meerkamp beoefend tot hij naar de EK kon op de meerkamp en individueel op de 400 meter sprint. Er moest een keuze gemaakt worden en Robert is zich verder gaan richten op de 400 meter. Met o.a. brons op een EK met de 4x400 meter was zijn carrière groeiende, maar aanhoudende hamstringblessures maakte dat hij de wereldtop niet haalde. Hoe behaalde hij de halve finale op de Olympische Spelen in Londen?