phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Twaalfde editie OCON Magazine 'Vernieuwing'

Datum:31 October 2023 14:39

Beste lezer,
 

De derde editie van ons OCON Magazine voor dit jaar ligt weer voor u. Wat is het toch iedere keer een feest om de mooie verhalen van OCON met onze lezers te delen. En naast dat het mooie verhalen zijn, zetten we met al deze artikelen ook graag onze hardwerkende collega’s in het zonnetje.
 

Veel van deze collega’s kom je als patiënt of als collega-zorgverlener bij ons tegen. En zijn daarmee ook heel zichtbaar. Maar er zijn ook collega’s die voor jullie veel minder zichtbaar zijn, maar wel een hele belangrijke bijdrage leveren aan de goede zorgverlening bij OCON. Een van die collega’s was Fons Verschoor, inkoper bij ZGT. Was, omdat Fons afgelopen zomer is overleden.
 

Als inkoper stond Fons vanaf de oprichting van OCON ons met raad, daad en heel veel inkoopkennis terzijde. Niets was hem teveel. Wat was het een plezier om met hem samen te werken! Hij genoot zichtbaar van zijn vak, en van het ‘inkoopspel’ dat hij met veel humor speelde. Maar hij voelde zich ook enorm verantwoordelijk, omdat hij wist hoe belangrijk zijn vak was voor het primaire zorgproces. Dat verloor hij nimmer uit het oog. Wij gaan Fons dan ook ongelofelijk missen, als mens en als professional.
 

Daarom op deze plek een ode aan al die ondersteuners, die zich iedere dag inzetten om de directe zorgverleners goed te faciliteren, zodat zij goed kunnen zorgen voor jullie. Zij maken dat we bij OCON doen waar we goed in zijn: gewoon goed zorgen voor mensen!
 

Jessica ter Hofte – Visser
Algemeen directeur OCON

 

Open het magazine