phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Persbericht: Verlenging partnerschap tussen FC Twente/Heracles Academie en OCON Sportmedische kliniek

Datum:26 July 2023 11:00

Met trots kondigen FC Twente/Heracles Academie en OCON Sportmedische kliniek de verlenging aan van hun succesvolle partnerschap voor de komende drie jaar. Sinds de start van de samenwerking in 2021 hebben beide partijen nauw samengewerkt en mooie resultaten behaald bij de ondersteuning van jonge sporttalenten.

Het partnerschap tussen de Academie en OCON heeft geleid tot een hechte en vruchtbare relatie, waarbij de expertise van OCON op het gebied van sportmedische zorg naadloos aansluit bij de behoeften van de Academie. De Sportmedische Kliniek van OCON levert professionele sportzorg aan de spelers en jeugdspelers van FC Twente/Heracles Academie, inclusief de jaarlijkse sportmedische keuringen. 

Door de verlenging van het partnerschap kunnen beide organisaties voortbouwen op het succes van de afgelopen jaren. Het nauwe contact tussen OCON en de Academie zal verder worden geïntensiveerd, met als doel de sportmedische zorg nog beter af te stemmen op de unieke behoeften van de jonge talenten. Sanne Hesselink, sportarts, benadrukt: “Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen de spelers rekenen op hoogwaardige medische ondersteuning, preventieve zorg en een snel herstel wanneer blessures zich voordoen.”

Dominique Scholten, directeur Academie, voegt eraan toe: “We zijn verheugd over het voortzetten van het partnerschap met OCON en waarderen de toewijding en professionaliteit van het team. De expertise die OCON meebrengt heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van de jeugdspelers van de Academie, en dat geeft veel vertrouwen. De betrokkenheid van OCON bij de opleiding zal ook de komende jaren een rol spelen in het succes van de Academie.”

Met deze verlengde samenwerking bevestigen FC Twente/Heracles Academie en OCON hun sterke toewijding aan het bieden van hoogwaardige sportmedische zorg en het bevorderen van de ontwikkeling van jonge talenten. Samen streven we ernaar om regionaal voetbaltalent optimaal op te leiden en te begeleiden in hun sportieve groei en succes. Onze gezamenlijke inzet is gericht op het bieden van uitstekende zorg en ondersteuning, zodat spelers hun volledige potentieel kunnen bereiken.