Ocon Orthopedisch & Ocon SportOcon OrthopedischOcon Sport
UmoooveUmooove
Ocon Orthopedisch & Ocon SportOcon OrthopedischOcon Sport
UmoooveUmooove

Partners

Als partner van vooraanstaande topsportclubs, zoals FC Twente en Team dsm-firmenich PostNL, bieden wij gespecialiseerde sportzorg van het hoogste niveau.


Partners in topsport

FC Twente

Als medisch partner van FC Twente verzorgt OCON Sportmedische kliniek professionele medische sportzorg voor de spelers, inclusief jaarlijkse sportmedische onderzoeken. Onze sportarts Sanne Hesselink is een aantal keer per week als teamarts aanwezig op de club voor de medische begeleiding. Daarnaast bieden wij tijdens de wedstrijden ook ter plaatse medische ondersteuning. Orthopedisch chirurg Roy Hoogeslag is tevens hoofd medische staf bij FC Twente, waardoor onze samenwerking perfect aansluit bij de behoeften van de club.

image

Team dsm-firmenich PostNL

Door onze samenwerking met wielerploeg Team dsm-firmenich PostNL realiseren wij hoogwaardige sportzorg voor de renners. Deze samenwerking gaat verder dan alleen de behandeling van blessures; we streven samen naar innovatie en verbetering van sportzorg, om de prestaties van de renners continu te optimaliseren.


Onze sportartsen Camiel Aldershof, Anko Boelens en Laurens Kappelle zijn teamarts van de wielerploeg en reizen mee tijdens de koersen voor de medische begeleiding. Tevens is Camiel Aldershof de contactpersoon voor de renners op het gebied van medische zaken.

image
Partners in Talentontwikkeling

Naast onze nauwe samenwerking met topsportclubs zoals FC Twente en Team dsm-firmenich PostNL, zet OCON Sportmedische kliniek zich ook in voor talentontwikkeling. Wij werken samen met TalentNED en de FC Twente/Heracles Academie om jonge sporters te begeleiden en te ondersteunen in hun ontwikkeling.


TalentNED

Als partner van TalentNED dragen wij bij aan de ontwikkeling van jonge talenten in diverse sportdisciplines. Onze sportarts Annemiek Huis in ’t Veld bezoekt wekelijks de TalentNED Academy om sporters te begeleiden op het gebied van sportmedische zorg en gezondheid. Daarnaast komen de sporters twee keer per jaar bij ons voor een uitgebreid sportmedisch onderzoek inclusief inspanningstest, om hun gezondheid en prestatievermogen te monitoren en optimaliseren.

image

FC Twente/Heracles Academie

In samenwerking met de FC Twente/Heracles Academie investeren wij in de toekomst van jonge voetballers. Onze sportarts Sanne Hesselink is wekelijks aanwezig op de club om de sporters te begeleiden en te adviseren op het gebied van sportmedische zorg. Jaarlijks ondergaan alle spelers een sportmedisch onderzoek bij OCON Sportmedische kliniek, waarbij hun gezondheid en belastbaarheid worden geanalyseerd.

Met deze partners streven wij ernaar om jong talent optimaal te ondersteunen en te begeleiden op hun weg naar de top van de sportwereld.


OCON Sportmedische kliniek werkt nauw samen met een aantal partners, niet alleen om hoogwaardige sportzorg te bieden, maar ook om kennis te delen en te innoveren. Hieronder vindt u een overzicht van onze partners met wie wij gezamenlijk streven naar optimale sportzorg.

Overzicht partners

FC Twente

Partner in topsport

Lees meer

Team dsm-firmenich PostNL

Partner in topsport

Lees meer

TalentNED

Partner in talentontwikkeling

Lees meer

FC Twente/Heracles Academie

Partner in talentontwikkeling

Lees meer
UMOOOVE intelligente beweegzorg partner

OCON is partner van Umooove; waar specialisten op het gebied van fysiotherapie, sportgeneeskunde en orthopedie samenwerken.

image
Partner worden?

Interesse om partner te worden van OCON Sportmedische kliniek? Kom praten! Stuur een e-mail naar info@ocon-sport.nl of bel met onze accountbeheerder via 088-708 5050.


Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en partnerschappen om de sportzorg verder te verbeteren en te innoveren. We kijken uit naar uw bericht!


Sponsorverzoeken

Bij OCON Sportmedische kliniek bekijken we sponsorverzoeken zorgvuldig, met inachtneming van ons sponsorbeleid. Als u een sponsorverzoek wilt indienen als individuele sporter of voor een sportvereniging of sportevenement, kunt u dit doen via info@ocon-sport.nl. Vertel hierbij wat meer over het project of initiatief en wat de meerwaarde ervan is voor ons als sportmedische kliniek.


Hengelo

Orthopedie en sport

Geerdinksweg 141

7555 DL Hengelo

Almelo

Orthopedie

Zilvermeeuw 1

7609 PP Almelo

Trifora Enschede

Buitenlocatie sport

Kotkampweg 65

7531 AS Enschede

Postadres

Postbus 546

7550 AM Hengelo

Erkend door

niazscas